ჩვენი სიახლეები

Students For Liberty-ის შეხვედრა ბაუში.
13, მარტი 2024

12 მარტს, ბაუ ბათუმის საერთაშორისო უნივერსიტეტს ეწვია საერთაშორისო პლატფორმის ორგანიზაცია - Students for Liberty.

იაპონიის დღეები 2024
08, მარტი 2024

7 მარტს ბაუ ბათუმის საერთაშორისო უნივერსიტეტში წარმატებით ჩატარდა ივენთი - Japanese Days 2024.

28, თებერვალი 2024

ბაუ ბათუმის საერთაშორისო უნივერსიტეტში გაიმართა პრეზენტაცია - Horizon Europe შესახებ, რომელიც შეეხება ევროკავშირის ძირითადი დაფინანსების პროგრამის კვლევისა და ინოვაციების ერთობლივ კონტექტს.

ლატვიის მთავრობის სამთავრობო სტიპენდიები,
02, თებერვალი 2024

გამოცხადდა ლატვიის მთავრობის სამთავრობო სტიპენდიები, რომელიც განკუთვნილია საქართველოს უმაღლეს სასწავლებლებში სტუდენტებისა, აკადემიური პერსონალისა და მკვლევარებისთვის

ნახე მეტი
ერასმუსის ინტერინსტიტუციური თანამშრომლობის ხელშეკრულება.
18, იანვარი 2024

ბაუ ბათუმის საერთაშორისო უნივერსიტეტსა და პოვიშლანსკის უნივერსიტეტს შორის, გაფორმდა ერასმუსის ინტერინსტიტუციური თანამშრომლობის ხელშეკრულება.

შეხვედრა საქართველოში მდებარე, Erasmus + ოფისის დირექტორთან
11, იანვარი 2024

ბაუ ბათუმის საერთაშორისო უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტმა, შეხვედრა გამართა საქართველოში მდებარე, Erasmus + ოფისის დირექტორთან

ნახე მეტი
კოლაბორაციის ახალი ფორმატი - Global Consillium: Advisory Board.
18, დეკემბერი 2023

ბაუ ბათუმის უნივერსიტეტში, საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტის მიერ იქმნება კოლაბორაციის ახალი ფორმატი - Global Consillium: Advisory Board.

ნახე მეტი
საფეხბურთო ტურნირი ბაუ ბათუმის საერთაშორისო უნივერსიტეტში
14, დეკემბერი 2023

საფეხბურთო ტურნირი ჩატარდა ბაუ ბათუმის საერთაშორისო უნივერსიტეტში, რომელიც სტუდენტური თვითმმართველობის მიერ იყო ორგანიზებული.

ნახე მეტი
გაფორმდა თანამშრომლობის ხელშეკრულება გაფორმდა ბაუ ბათუმისა და ფლორენციის უნივერსიტეტს შორის (Studi di Firenze) შორის.
11, დეკემბერი 2023

თანამშრომლობის ხელშეკრულება გაფორმდა ბაუ ბათუმის საერთაშორისო უნივერსიტეტსა და ფლორენციის უნივერსიტეტს შორის (Studi di Firenze) შორის.

27, ნოემბერი 2023

22 ნოემბერს, სტუდენტთა კარიერული განვითარების კვირეულის ფარგლებში, The Founder of Italian Society of Artificial Intelligence in Medicine - ლუიჯი დე ანჯელისმა, ჩვენს სტუდენტებს ჩაუტარა საჯარო ლექცია თემაზე: Introduction to Artificial Intelligence in Healthcare: the future is now.

ცესკოს წარმომადგენლების შეხვადრა ბაუში
21, ნოემბერი 2023

საარჩევნო პროცესში ელექტრონული ტექნოლოგიების დანერგვის უპირატესობებზე და აღნიშნულ პროცესში ახალგაზრდა ამომრჩევლების როლზე ისაუბრეს ბაუ ბათუმის საერთაშორისო უნივერსიტეტში გამართულ შეხვედრაზე ცესკოს წარმომადგენლებმა.

ნახე მეტი
ბაუ ბათუმი გახდა საქართველო I2Q - ინოვაცია, ინკლუზიურობა და ხარისხი კონკურენტული ინოვაციის ფონდის (CIF) მიერ დაფინანსებული საგრანტო პროექტის გამარჯვებული
17, ნოემბერი 2023

ბაუ ბათუმის საერთაშორისო უნივერსიტეტი გახდა საქართველო I2Q - ინოვაცია, ინკლუზიურობა და ხარისხი კონკურენტული ინოვაციის ფონდის (CIF) მიერ დაფინანსებული საგრანტო პროექტის - „განათლება უკეთესი დასაქმებისთვის: პარტნიორობა ინოვაციურ ჯანდაცვაში“ გამარჯვებული.

ერაზმუს + გაცვლითი პროგრამა - სტუდენტთა მობილობა რუმინეთში
14, ნოემბერი 2023

ბაუ ბათუმის საერთაშორისო უნივერსიტეტი აცხადებს Erasmus + გაცვლითი პროგრამის კონკურსს რუმინეთში, ვასილ გოლდის სახელობის უნივერსიტეტში სტუდენტთა მობილობისთვის.

ნახე მეტი
100 000 ლარიანი საგრანტო კონკურსი მედიცინისა და ჯანდაცვის სფეროს მკვლევარებისთვის
13, ნოემბერი 2023

08, ნოემბერი 2023

გაფორმდა თანამშრომლობის შეთანხმება ბაუ ბათუმის საერთაშორისო უნივერსიტეტსა და ტუზლას უნივერსიტეტს შორის.